Selecteer een pagina

Design

The Most Powerful Design Tool For WordPress

Enjoy the ultimate web design editor. Divi is like Photoshop or Sketch for the web. It brings an advanced design interface to WordPress that both beginners and experts will fall in love with. It’s incredibly smart, super flexible, amazingly powerful and visual by nature. This is how designing for the web is meant to be done.

divi 4.0 update

Divi update naar 4.0

Een enorme community van Divi gebruikers kijkt al tijdenlang uit naar de ingrijpende update 4.0. Divi biedt al een superieure builder, maar de langverwachte update doet daar een schep bovenop.

De verwachtingen zijn hooggespannen, natuurlijk. De beloofde nieuwe versie is al een paar keer uitgesteld. Maar nu gaat het er toch van komen. 

Gezien het aantal bugs bij vorige updates is het verstandig om voorzichtig om te gaan met de update. Kijk goed op de fora, bijv. https://www.facebook.com/groups/DiviThemeUsers/ naar ervaringen van anderen. 

Ik schakel automatisch updaten uit voor deze update om ongewenste verrassingen uit te sluiten. Daarna begin ik op één van mijn testsites met het toepassen van de update.