Selecteer een pagina

Onderhoud websites. Dat is nodig voor een goede performance

Onderhoud websites? Zelf doen of laten doen… Vaak schiet onderhoud erbij in met alle mogelijke nare gevolgen die daarbij horen. Onderhoud van website is absoluut nodig. Vaak zijn er updates om hackers niet de kans te geven in te breken. Ook de gebruikte plugins worden regelmatig vernieuwd en dienen zo snel mogelijk te worden geïnstalleerd. Daarnaast is het van belang dat er regelmatig backups worden gemaakt.

onderhoud wordpress website

Updates, backups, plugins

Websites bestaan o.a. uit templates en plugins. Deze worden door de professionele ontwikkelaars regelmatig geüpdatet om eventuele hackers geen kans te geven om in te breken op de website. Deze updates moeten zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Toch schiet dat onderhoud er vaak bij in. Geef daarom de bouwer van de website opdracht om dat klusje voor zijn rekening te nemen. Ook backups maken hoort daarbij. Op het moment dat een website crasht (en soms gebeurt dat) prijst u zichzelf gelukkig met een goede backup zodat de website weer snel online is.

Lees ook hier.

Wat kost onderhoud

Het thema dat wordt gebruikt voor deze website is het geavanceerde “Divi” van Elegant Themes. Uitgerust met WordPress zorgt dit voor een goede performance en een geweldige exposure op internet.

Websites hebben regelmatig onderhoud en inspectie nodig om goed te blijven functioneren, om te worden geïndexeerd door Google en een hogere positie te verwerven. Google “ziet “of er regelmatig aan de website wordt gewerkt om deze up-to-date te houden en dat telt in de ranking.

Backup
Websites zijn techniek. Er kan altijd iets mis gaan, door welke oorzaak dan ook. Een actuele backup is dan goud waard en daardoor is alles snel weer online. Er wordt dagelijks-, wekelijks of maandelijks een backup gemaakt.

Updates
Goede themes en plugins worden regelmatig geüpdatet zodat zij veilig blijven presteren. Eventuele bugs worden verwijderd, functionaliteiten geoptimaliseerd. Deze updates moeten zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Wij monitoren voortdurend, updates worden terstond uitgevoerd.

Secure – Beveiliging
Hackers zijn dagelijks bezig met pogingen om in te breken op websites. Beveiliging is daarom cruciaal. Wij gebruiken WordFence om criminelen buiten de digitale deur te houden. Wij houden voortdurend vinger aan de pols.

onderhoud websitesKosten
Technisch onderhoud duurt van ca. 1 uur tot 6 uur per maand. De kosten voor onderhoud zijn vanaf €59 ex btw per maand en worden maandelijks gefactureerd.

Uw website onderhouden

Elke website heeft onderhoud nodig om goed en veilig te (blijven) functioneren.

Onderhoud

Onderhoud aan de website is nodig voor goed functioneren. Bij onderhoud hoort het regelmatig plaatsten of wijzigen van content. Google “ziet” of u regelmatig bezig bent met de website en dat telt mee in de ranking. Ook moet er wekelijks, soms dagelijks, gekeken worden of technisch alles functioneert.

U

Updates

Om de website veilig te laten werken, zijn er regelmatig belangrijke updates. Deze dienen zo snel mogelijk te worden geïnstalleerd om eventuele hackers te ontmoedigen maar ook ook om mogelijke conflicten met andere onderdelen van de website te elimineren. Onderhoud is een kwestie van discipline.

i

Backup

Er kan soms iets mis gaan. Met een goede backup is alle data veilig gesteld. Degenen die het als eens hebben ervaren zullen beamen dat een goede backup onbetaalbaar is. Websites zijn een stukje geavanceerde techniek, en zoals met alle techniek (denk aan de Formule 1 of een raket van NASA) kan er soms iets mis gaan.

Wij realiseren online oplossingen voor ondernemers. Laten we gauw afspreken.

Kjoeb
Dick Hofman
Louise de Colignylaan 343
3136 NS Vlaardingen
Telefoon 010 – 2499011
Mobiel 0681 – 181773

Contact

Uw keuze

Uw keuze