Selecteer een pagina

Een “oude” website ombouwen gaat soms sneller

Website ombouwen met WordPress. Omdat bestaande content wordt gebruikt, gaat het ombouwen van een bestaande website meestal sneller. Toch zit er veel werk aan omdat de content vaak moet worden gereviseerd, herschreven. Optimaliseren of SEO hoort daar ook bij. Als je overtuigd bent van de voordelen van een nieuwe, responsive website, adviseren wij je snel over te stappen. “Gevonden worden” door Google is immers cruciaal en met een goede website lukt dat beter.

Oude website zijn niet responsive en schalen niet mee op mobiele apparaten zoals tablet en smartphone. Google vindt juist dát belangrijk, omdat tegenwoordig meer dan 65% van de bezoekers via mobiel binnenkomt. Als je (nieuwe) website wel responsive is, scoort deze hoger in de zoekresultaten. In de loop van de tijd zullen “oude” websites uit de zoekresultaten worden verwijderd en zijn derhalve niet meer vindbaar. Zorg dus tijdig voor een goede website.

website ombouwen wordpress website voor mobileTeksten en beeldmateriaal nemen we in principe 1-op-1 over, tenzij het materiaal bijvoorbeeld kwalitatief gedateerd is. Wij gaan dan samen zoeken naar een oplossing. Teksten moeten voldoen aan de kwaliteit-eisen van Google om de vindbaarheid te verbeteren.


Welkom op internet.

Hier ben je 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar voor opdrachten en bestellingen. Dat wil zeggen: als de site hoog in de zoekresultaten van Google verschijnt… Met een responsieve website, goede SEO en mooi design is de kans op een hoge positie groot.

ccogwheels-2

Wij realiseren online oplossingen voor ondernemers. Laten we gauw afspreken.

Kjoeb
Dick Hofman
Louise de Colignylaan 343
3136 NS Vlaardingen
Telefoon 010 – 2499011
Mobiel 0681 – 181773

Contact

Uw keuze

Uw keuze