Professionele website voor desktop en mobiel

Een mooie WordPress website zorgt voor meer bezoek op de website

Een professionele WordPress website maken die bij je past, daar worden wij blij van. Geschikt voor alle schermen, ook mobiel. Zo heb je altijd je website bij je. Wij bouwen responsive websites. Dan kunnen bezoekers/klanten het aanbod op alle schermen – desktop, tablet, smartphone – goed bekijken. De schaalbare website ‘beweegt’ mee met het mobiele apparaat. Zó biedt Google zijn klanten (de bezoekers van uw website) de ultieme gebruikerservaring. Dat beloont Google met een hogere positie in de zoekresultaten. WordPress websites zijn bijna allemaal responsive. Een (nieuwe) website laten maken is een goed idee. Onze studio in Vlaardingen maakt WordPress websites waar je blij van wordt.

wordpress website zorgt voor meer bezoek en een professionele exposure

 

Blij met je nieuwe website. Responsive WordPress website bouwen voor hoge positie bij Google en meer bereik

Websites worden steeds vaker bekeken op mobiele apparaten. Hoe ziet jouw website er dan uit? Is alles goed leesbaar? Past het webdesign bij de doelgroep? Word jij daar blij van? Met een goede website zorg je voor:
• Meer bezoekers
• Meer klanten
• Meer omzet

Met een goede website bereik je meer klanten en realiseer je meer omzet. Een goede website heeft een mooi ontwerp, zit technisch goed in elkaar en heeft goede SEO. En scoort sneller een hoge positie bij Google.

ietsleuks-e1501926824710

Een goede site wordt goed gevonden door Google. Als een site niet goed leesbaar is, ‘klikken’ bezoekers weg. Op dit moment zoekt volgens Google al méér dan 65% van uw bezoekers op een mobiel apparaat: tablet en smartphone. Websites die NIET responsive (schaalbaar) zijn worden door Google lager in de zoekresultaten gezet. Tijd voor responsive! Een website laten maken (of een bestaande website ombouwen) die past bij elk mobiel apparaat, is een een goed idee.

Een responsive website bouwen met WordPress doen we graag. Onze studio in Vlaardingen – vlakbij Rotterdam – is dagelijks bezig met offline- en online marketing communicatie.

Welkom op internet. Hier ben je 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar voor opdrachten en bestellingen. Dat wil zeggen: als jouw site hoog in de zoekresultaten van Google verschijnt… Met een responsieve website, goede SEO en mooi design is de kans op een hoge positie groot.

WORDPRESS WEBSITE MAKEN

Wij werken met het cms van WordPress. Daarmee is het mogelijk de website te onderhouden en te voorzien van eigen content. Dat kan je zelf doen, anderen laten dat graag aan ons over. De keus is aan jou. Een website laten bouwen of een website laten ombouwen doen wij vanuit onze studio in Vlaardingen.

Je kiest uit een vrijwel oneindig aantal ontwerpen uit de thema’s waarmee wij werken:

 

Wat is responsive?

Zoek een site op uw tablet of smartphone. Wordt de website duidelijk vertoond met goed leesbare tekst, als een geschaalde uitvoering van de desktop versie? Dan is het waarschijnlijk een responsive website. In het andere geval zie je op tablet of smartphone een sterk verkleinde van de desktop versie en moet je telkens het scherm vergroten omdat tekst en beeld veel te klein zijn.

Steeds meer bezoekers van je site zoeken op een tablet of smartphone. Als de website responsive is, biedt dat voor de bezoeker een goede gebruikerservaring. Websites die niet responsive zijn, worden minder lang bezocht omdat het op mobiele apparaten moeilijk is om door de pagina’s te navigeren. Dat kost klanten en omzet! Kies daarom voor een responsive WordPress website.

Google houdt van websites die goed in elkaar zitten en geeft ze een hogere ranking. Dat betekent dat jouw site helemaal moet kloppen op het gebied van: techniek, semantiek, relevantie en design. Met responsieve websites, goede SEO en mooi design is de kans op een hoge positie dus groot. Opdrachten voeren wij uit in onze eigen studio. Wij bieden oplossingen voor elke communicatie-opdracht, zowel offline als online. Marketing communicatie is cruciaal voor het maken èn behouden van klanten. Dankzij digitale technieken zijn de mogelijkheden eindeloos.

Professionele WordPress website bouwen

Als je professionele exposure wilt op internet, laat je een mooie responsive website maken. Een website die ook mooi weergegeven wordt op tablet en smartphone scoort beter bij Google. En we willen allemaal een hogere positie bij Google.

Wij denken graag met je mee als het gaat om een nieuwe website.

wordpress website laten maken google hoger reclamemaker in vlaardingen creatief professioneel onderhoud Betty Troop

WordPress website voorbeelden
voor professionele exposure

Responsive website voor tablet, wat je ziet is mooier

Miljoenen mensen bezoeken internet op een smartphone, iPad of een ander tablet. Handig op schoot, makkelijk als je onderweg bent. Wat je voorgeschoteld krijgt in je scherm moet dan wel gebruikersvriendelijk zijn. Google vindt de gebruikers-ervaring van bezoekers op je website cruciaal. Hoe beter die ervaring, hoe hoger de ranking in de zoekresultaten. Een belangrijk aspect – naast techniek, relevantie, SEO – is de schaalbaarheid of responsiviteit van de website. Hoe ziet jouw website eruit op smartphone of tablet?

Er zijn nog steeds veel websites die op de ouderwetse manier zijn gemaakt. Bij vertoning op smartphones moet je soms eindeloos het scherm vergroten en het zoeken is moeilijk. Daarom kiezen organisaties en ondernemers, en zzp-ers, voor een responsive website van WordPress.

Een goede website wordt door Google beloond met een hogere positie in de gratis organische zoekresultaten. Dat betekent méér bezoekers, meer klanten, meer omzet!

tablet

<tags>wordpress, responsive, website, laten maken, divi, enfold, reclamemaker,  google hoger, vlaardingen, maassluis, schiedam, rotterdam, westland, creatief, professioneel, onderhoud, backup,</tags>

Wij realiseren online oplossingen voor ondernemers. Laten we gauw afspreken.

Kjoeb
Dick Hofman
Louise de Colignylaan 343
3136 NS Vlaardingen
Telefoon 010 – 2499011
Mobiel 0681 – 181773

Contact

Uw keuze

Uw keuze